Fredag, 18. februar 2022 — af Ulrik Ulriksen

Vigtigt besøg: Kronprinsesse Mette-Marit hylder kærligheden og håbet

Kronprinsesse Mette-Marit
Kronprinsesse Mette-Marit
Foto: Mega
For Norges kronprinsesse Mette-Marit er det vigtigt at rykke ved tabuer. Med sit besøg på en helt unik udstilling rettede kronprinsessen fokus på en gruppe af hårdt ramte mennesker.

Norges kronprinsesse Mette-Marit har besøgt en særudstilling i forbindelse med det skæve kulturår eller “Skeivt kulturår”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mette-Marit så udstillingen “Hvert øjeblik tæller – Følelser af aids”, og hun var på den måde med til at sætte fokus på et tabuiseret emne i samfundet.

Kronprinsesse Mette-Marit føler for sagen

Kronprinsesse Mette-Marit fik en rundvisning på udstillingen, som blandt andet omhandler temaer som kærlighed, død, håb og resignation i relation til aids-pandemien.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mette-Marit har i flere år været engageret i at rette fokus mod problemstillinger knyttet til HIV og aids.

Mette-Marits mission

På udstillingen var der flere værker, der gjorde et dybt indtryk på Mette-Marit, der med sit besøg på udstillingen og sit engagement i sagen håber på at være med til at vise, at vi skal behandle HIV- og aidspatienter som alle andre mennesker i vores samfund og give dem opmærksomhed, kærlighed og støtte til at holde fast i håbet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden