6. mar. 2018
Af Marianne Singer

NU SKER DET SNART: Prinsesse Madeleine og hertuginde Catherine klar til fødsel

prinsesse madeleine
Hertuginde Catherine og prinsesse Madeleine.
Foto: AOP
Nedtællingen til svenske prinsesse Madeleine og britiske hertuginde Catherines fødsler er nu for alvor begyndt. Begge kan glæde sig til meget snart at kunne byde deres tredje barn velkommen.

Snart kan både det svenske og britiske kongehus byde velkommen til nye og meget nuttede familiemedlemmer.

Den svenske prinsesse Madeleine og engelske heruginde Catherine er nemlig begge højgravide.

Prinsessens tomme kalender

Prinsesse Madeleine kan føde når som helst, idet hun, ifølge det svenske hof, er sat til at føde sit og Chris O'Neills tredje barn engang i marts.

Der er lige nu ingen kongelige opgaver i prinsesse Madeleines officielle kalender. Senest prinsesse Madeleine viste sig til et officielt arrangement var ved Det Svenske Akademis årlige højtidssammenkomst den 20. december sammen med resten af den kongelige familie.

Termin i april

I England venter også prins William og hertuginde Catherine deres tredje barn, der er sat til at komme i april.

Catherine kæmpede i begyndelsen med en voldsom graviditetskvalme. Sidenhen har hun dog fået det bedre og har stadig en del officielle arrangementer i kalenderen den kommende tid.

Tilfredse med hospital

Hertuginde Catherine har født både sønnen, prins George, 4, og datteren, prinsesse Charlotte, 2, på St. Mary’s Hospital i London og været glad for det. Så det er meget sandsynligt, at prins William og hertuginde Catherine også denne gang vælger samme hospital.

Hjem til Sverige

De stolte forældre til prinsesse Leonore, 4, og prins Nicolas, 2, prinsesse Madeleine og Chris O'Neill har planlagt, at deres tredje barn, skal komme til verden i Sverige. Det oplyser det svenske hof. Mens prinsesse Leonore blev født på luksusklinikken Presbyterian Hospital Weill Cornell Medical Center i prinsesse Madeleines daværende hjemby New York, kom prins Nicolas til verden i Sverige på Danderys sjukhus.

Prinsesse Madeleine bor til daglig i London med sin familie, men rejste midt i februar hjem til Sverige for at være klar til den snarlige fødsel.

Gravide prinsesse Madeleine til Det Svenske Akademis højtidssammenkomst i december:
https://imgix.billedbladet.dk/3.04110145_0.jpg
Foto: AOP
Hertuginde Catherine sammen med Meghan Markle ved Royal Foundation Forum i London den 28. februar:
https://imgix.billedbladet.dk/18.03531721_2.jpg
Foto: AOP
Hertuginde Catherine besøger National Portrait Gallery i London den 1. marts:
https://imgix.billedbladet.dk/10.9445148b.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: