Mandag, 12. juni 2017 - af Juliane Olsen

Nygifte Pippa Middleton til bryllup i Stockholm

Pippa Middleton og James Matthews

Pippa Middleton og James Matthews

Foto: AOP
Tre uger efter hun blev gift med James Matthews ved et storslået bryllup, deltog Pippa Middleton i et bryllup i Stockholm.

Den 33-årige Pippa Middleton blev for tre uger siden gift ved et storslået bryllup med ægtemanden James Matthews.

Lørdag deltog ægteparret så ifølge people.com i et bryllup hos deres venner gennem mange år, Jöns Bartholdson og Anna Ridderstad, i Sverige.

Den storslåede begivenhed, der begyndte med en ceremoni i Oscarkirken i Stockholm, rykkede til en nærliggende landsby i forbindelse med bryllupsreceptionen.

ROMANTISKE BILLEDER: Stort tillykke til brudeparret Pippa og James

Håret hang løst

Ifølge lokale medier tog ægteparret sig ud fra deres bedste side, og Pippa Middleton bar en langærmet, gulvlang, blomstret kjole i hvid.

Hun havde sat kjolen sammen med en enkel, sort taske og afdæmpet makeup, og den mørkhårede skønhed havde valgt at bære sit letkrøllede hår løst.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Håret var desuden sat i en blød sideskilning til højre, mens 41-årige James Matthews så elegant ud i et tredelt kjole og hvidt-sæt.

Bryllupsrejsen har været romantisk

Han bar en hvid vest, skjorte og en butterfly, tre uger efter ægteparret selv sagde ja til hinanden i St. Mark’s Church den 20. maj.

Siden har de været på en romantisk, verdensomspændende bryllupsrejse, der begyndte med en flyrejse til et privat gemmested i Fransk Polynesien.

Herefter har de besøgt en række områder i Australien, og opholdet i Sverige forventes at markere afslutningen på bryllupsrejsen.

Foto: AOP

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden