22. maj. 2021
Af Christinna Braun

Kronprinsesse Mary i ny video: Del din oplevelse med mig!

Kronprinsesse Mary. Arkivfoto. 
Kronprinsesse Mary. Arkivfoto.
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary rækker ud til danskerne i en ny video, der skal sætte fokus på naturen.

Kronprinsesse Mary og Verdensnaturfonden WWF begynder pinseferien med et dejligt budskab i deres fælles projekt ”Sammen for naturen”, som skal sætte fokus på Danmarks flotte vilde natur.

I en ny video, udsendt af kongehuset, fortæller kronprinsesse Mary om det nye projekt og beder danskerne om at deltage i ”Sammen for naturen”.

”Det seneste år har mange oplevet, at naturen har fået større betydning for dem. Vi kan ikke tage naturen og al dens skønhed og rigdom for givet. Danmarks natur er under pres, og mange unikke dyre- plante- og svampearter er i fare for at uddø. Derfor opfordrer jeg alle til at hylde naturen sammen med os på de sociale medier. Jo mere, vi er opmærksomme på det, der sker i naturen, jo mere er vi villige til at passe på den,” lyder det fra kronprinsesse Mary i pressemeddelelsen om projektet.

Se den nye video med kronprinsesse Mary herunder.

I videoen opfordrer kronprinsesse Mary alle til at dele deres naturoplevelser på Instagram med hashtagget #ForNaturenWWF.

- Jeg ser frem til at se de forhåbentligt mange billeder, som kommer til at vise Danmarks flotte vilde natur. Så del din natur med mig, Verdensnaturfonden og Danmark, lyder det fra kronprinsesse Mary i videoen.

Læs mere om: