3. maj. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Overraskende nyt: Nu fortæller prinsesse Marie om privat fejring af prins Henriks fødselsdag

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

For prinsesse Marie og prins Joachim og især deres søn prins Henrik venter en stor dag i morgen den 4. maj. Prins Henrik fylder 13 år og bliver dermed teenager. Det skal fejres, og prinsessen fortæller her om de private planer, der byder på en gedigen overraskelse

Prinsesse Marie og prins Joachim nyder familielivets glæder med deres to børn prinsesse Athena og prins Henrik.

Netop Henrik skal i morgen, onsdag den 4. maj, fejres i anledning af, at han fylder 13 år og dermed bliver teenager.

Prinsesse Marie med overraskelse

BILLED-BLADET talte mandag eftermiddag med prinsesse Marie om, hvordan familien skal fejre prins Henrik, og i den forbindelse bød prinsessen på en gedigen overraskelse.

Fødselsdagen skal således ikke fejres i Paris i Frankrig, hvor prinsessen og prins Joachim bor og arbejder, og hvor børnene går i skole.

Skal hygge med Nikolai og Felix

I stedet er der lagt op til en herlig familiefødselsdag i Danmark, og med til festen er Henriks ældre brødre prins Felix og prins Nikolai.

- Henrik bliver 13 år. Jeg kan ikke tro det. Men vi glæder os til at have en teenager i huset. Vi skal faktisk fejre ham her i Danmark i år, og han bliver rigtig glad for at være sammen med familien, hans brødre, som er SÅ vigtige og også venner, siger prinsesse Marie, der har det meste klar til festen i morgen.

Inden prinsesse Marie fortalte om fødselsdagsplanerne, satte hun også et par ord på lørdagens familiefest på Fredensborg Slot i anledning af prinsesse Isabellas konfirmation.

Du kan høre det hele i videoen, der hører til artiklen her.

Læs mere om: