Tirsdag, 15. januar 2013 — af af Mia Qvist Scheelsbeck, Newsdesk, Aller Media

Prins Carl Philips kæreste gør sig prinsesseklar

Prins Carl Philips smukke kæreste Sofia Hellqvist gør sig umage med tøjet.
Prins Carl Philips smukke kæreste Sofia Hellqvist gør sig umage med tøjet.
Foto: AOP
Sofia Hellqvist forsøger at ændre sit image med mere tækkeligt tøj.

Hun har deltaget i "Paradise Hotel" og er blevet fotograferet med meget lidt tøj på. Men 28-årige Sofia Hellqvist, der danner par med den svenske prins Carl Philip, har ændret sin stil markant og arbejder på at ændre sit image fra topløs forsidepige til stilfuld prinsesse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sofia Hellqvist deltog nemlig i en gallafest for modemagasinet ELLE i Stockholm for få dage siden, og hun ankom iført en lang kjole fra det danske mærke Day Birger et Mikkelsen til omkring 3.500 kr.

Hun bar en sort clutch til og havde malet neglene sorte - og hele antrækket får ganske stor ros fra en modeekspert. Se billederne her!

- Sofia ser fantastisk ud i denne cool kjole. Hun er trendy og tør gå efter noget, der er lidt anderledes. De sorte, korte negle er med til at understrege det lidt nonchalante look, siger Sonia Huanca Vold, der er moderedaktør på Minmote.no.

Inspireres af Victoria og Kate

Det er heller ikke første gang, at det danske mærke bliver spottet på en prinsesse uden for Danmarks grænser. Kronprinsesse Victoria - Sofias måske kommende svigerinde - er nemlig også vild med mærket.

- Sofia har jo virkelig ændret sin stil de seneste år, og det er tydeligt, at hun prøver at ligne en prinsesse. Før var hun en letklædt jeanspige, og nu er hun mere voksen og elegant. Det er også tydeligt, at hun lader sig inspirere af både kronprinsesse Victoria og hertuginde Kate, når det gælder mærker, siger Johanna Lejon, der er modeekspert på Svensk Damtidning, til Minmote.no.

Sofia Hellqvist har nemlig for nylig vist sig i en kjole fra det britiske mærke Reiss, som er et af hertuginde Kates favoritmærker. Og til prinsesse Estelles barnedåb bar hun en kjole i en pudderrosa farve, som også kronprinsesse Victoria og dronning Silvia havde valgt som farve.

Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist har dannet par siden 2010, og de er nu også flyttet sammen.

Kilde: Minmote.no

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden