Prins Joachim i pinlig sag om pap-check

Nanna Stahlschmidt fra Bjergby-Mygdal Skole får overrakt sin førstepræmie af Prins Joachim og videnskabsminister Helge Sander.
Nanna Stahlschmidt fra Bjergby-Mygdal Skole får overrakt sin førstepræmie af Prins Joachim og videnskabsminister Helge Sander.
Foto: Søren Palmelund/Tilsted Com.
Prins Joachim og videnskabsminister Helge Sander overrakte en check - vinderen har endnu ikke set pengene.

11-årige Nanna Stahlschmidt vandt førstepræmien i en forsker-konkurrence for unge - en stor check på 10.000 kroner blev overrakt af Prins Joachim og videnskabsminister Helge Sander.

Her to måneder efter har Nanna endnu ikke modtaget en eneste krone.

Den 11-årige pige har stadig den store pap-check hjemme på sit værelse, som hun fik overrakt ved et arrangement i Århus den 9. marts i år.

Foreløbig har den vist sig ikke, at være det pap værd den er skrevet på.

- Jeg er meget ked af det, skuffet og sur på en gang. Når jeg får et håndtryk af Prins Joachim og får overrakt en check, så tror jeg da, at jeg får mine penge. Men det har jeg altså bare ikke fået. Hvordan kan voksne gøre sådan noget, siger Nanna Stahlschmidt til TV2/NORD.

Formanden for komitéen bag konkurrencen er Danfoss´ mangeårige administrerende direktør, Jørgen M. Clausen. Han har følgende forklaring på hvorfor præmiepengene ikke er udbetalt.

- Vi kender vindernes navne, men vi har ikke deres adresser, siger Jørgen M. Clausen ifølge TV2/NORD.

Pudsigt nok fremgår Nanna Stahlschmidt netop som vinder på Komitéen for Unge Forskeres egen hjemmeside - Læs her..

Den unge pige er naturligvis skuffet over den dårlige behandling og har svært ved at forstå hvordan voksne kan komme med sådan en undskyldning.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden