SE BILLEDERNE: Prins Ernst August af Hannover gift

Prinsesse Carolines papsøn, prins Ernst August af Hannover, er blevet gift med sin Ekaterina ved et storslået bryllup i Hannover.

Prins Ernst August jr. har giftet sig med sin store kærlighed, designeren Ekaterina Masysheva ved et pompøst bryllup i den tyske by Hannover.

Prinsen er søn af prins Ernst August sr., der i 1999 giftede sig med prinsesse Caroline af Monaco. Dermed er Ernst August jr. halvbror til prinsesse Carolines yngste datter, prinsesse Alexandra af Hannover.

17-årige prinsesse Alexandra havde fået det ærefulde hverv som brudepige til sin storebrors bryllup.

Som i så mange andre sammenbragte familier, er det dog ikke blodet, der afgør, om man har en relation. Til prins Ernst August jr.s bryllup kunne man nemlig også finde prinsesse Alexandras halvsøskende til den anden side blandt gæsterne.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Prinsesse Carolines tre børn fra første ægteskab, Pierre, Charlotte og Andrea Casiraghi deltog alle i brylluppet. Pierre havde sin kone, Beatrice Borromeo med, mens Andrea havde følgeskab af sin hustru, Tatiana og deres børn, fireårige Sasha og India på to.

Forud for brylluppet gik en borgerlig vielse, der fandt sted torsdag på rådhuset i Hannover. 

Efter den kirkelige vielse var der frokost i den historiske park Herrenhauser, inden parret blev fejret ved en reception på Marienburg Slot. 

Hverken prinsesse Caroline eller hendes eksmand, brudgommens far, prins Ernst August sr. deltog i fejringen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden