20. dec. 2015
Af af Karina Didriksen og Stine Schou

SE BILLEDERNE: Sådan sad de royale lokker i 2015

Løst, krøllet, glattet, opsat, samlet i hestehale eller flettet. Mulighederne er uanede, men lokkerne på de kongelige kvinder sidder altid virkelig flot. Vi har samlet en række billeder af de royale kvinders frisurer, som de så ud i 2015.

Opsat hår med diadem, lange glansfulde lokker, hestehale eller glamourøse krøller. Når de kongelige kvinder skal til fest eller til et officielt arrangement, viser de sig altid med de smukkeste frisurer.

Mary, Marie og Margrethe har deres faste frisører

Kronprinsesse Mary har fået hjælp af Søren Hedegaard, prinsesse Marie af Dennis Knudsen og dronning Margrethe af Poul Nejlund. Sidstnævnte er i øvrigt ofte med, når majestæten er på officielt besøg i udlandet.

Fælles for både de danske og de udenlandske royale er, at de har professionelle til at sætte deres hår, så frisuren passer til tøjet, smykkerne og det arrangement, de skal til. Vi har samlet en række billeder af både de danske og udenlandske kongeliges frisurer. Klik dig igennem galleriet ovenfor og se hvor flotte og kreative frisurerne var i 2015. VIDEO: Se, hvor smukke de kongelige kvinder var i årets løb i BILLED-BLADETs "Året i kongehuset"

Læs mere om: