Onsdag, 12. oktober 2022 — af Christinna Braun

Se den søde reaktion: Prinsesse Estelle var ét stort smil, da hun hilste på sin kongelige fadder

I disse dage er Hollands kong Willem-Alexander og dronning Maxima på statsbesøg i Sverige.

Tirsdag landede Hollands kong Willem-Alexander og dronning Maxima i Arlanda-lufthavnen i Stockholm, hvor de i tre dage er på statsbesøg hos den svenske kongefamilie.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel tog imod kongeparret i lufthavnen, og det var et dejligt gensyn for begge par, der ikke kun er kongelige kollegaer, men også har et godt og nært forhold til hinanden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hjemme på Kongeslottet i Stockholm var der velkomstceremoni for kong Willem-Alexander og dronning Maxima, og her bød kong Carl Gustaf og dronning Silvia, kronprinsesse Victoria, prins Daniel og prinsesse Estelle samt prins Carl Philip og prinsesse Sofia deres hollandske gæster varmt velkommen.

For prinsesse Estelle var det en særlig glæde at se det hollandske kongepar. Kong Willem-Alexander stod fadder ved Estelles barnedåb i 2012, og da prinsessen hilste på sin hollandske fadder, blev der både uddelt store kram og brede smil.

Se prinsesse Estelles kære reaktion, da hun hilste på kong Willem-Alexander, i galleriet over artiklen.

Det hollandske kongehus og det svenske kongehus har stået fadder for hinanden flere gange.

Kong Willem-Alexander stod fadder for prinsesse Estelle i 2012, kronprinsesse Victoria stod fadder for tronfølgeren prinsesse Amalia i 2004, og prinsesse Beatrix (mor til kong Willem-Alexander og tidligere dronning af Holland) stod fadder til kronprinsesse Victoria i 1977.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden