Tirsdag, 27. juli 2021 - af Lene Skriver Bak

Chik dronning Letizia stjal billedet til vigtig spansk mærkedag

Dronning Letizia stjal atter engang billedet i en sart-rosa kjole med blomstermotiv, da hun og kong Felipe havde døtrene med til særlig spansk mærkedag.

Dronning Letizia deltog sammen med sin mand, kong Felipe, og deres døtre, prinsesse Leonor på 15 år og prinsesse Sofia, 14, i højtideligholdelsen af St. James'-dagen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kongeparret og deres to døtre deltog i markeringen af dagen i katedralen i den spanske by Santiago de Compostela i den spanske region Galicien, der er en selvstyrende enhed i det nordvestlige Spanien.

Her stjal dronning Letizia atter billedet i sin sart-rosa knælange kjole med blomstermotiv med lange ærmer med smalt bindebånd ved håndledet og stiletter og taske i en markant pink.

Kjolen, der ifølge modebloggen New My Royals er skabt af designstjernen Carolina Herrera, er spciallavet til dronningen i den udformning, hun bar den. 

Carolina Herrera-modellen, der er til salg i butikkerne, er gulvlang med korte ærmer og skjortekrave. 

St. James-dagen afholdes hvert år 25. juli og er en dag, hvor Spaniens skytshelgen hædres.

Samme dato er også Galiciens dag, og det er meget passende, da St. James foruden Spanien også er skytshelgen for Galicien.

Dagen blev markeret i katedralen og med en særlig overflyvning af fly, der med farve skabte det spanske flags mønster på himlen.

Se nærmere på dronning Letizias outfit og St. James-dagens markering i galleriet øverst.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden