Torsdag, 21. juni 2018 - af Marianne Singer

Dansk verdensstjerne varmer prinsesse Madeleines hjerte

prinsesse madeleine

Lars Ulrich modtager sammen med band-medlem Robert Trujillo prisen, der bliver overrakt af kong Carl Gustaf. 

Foto: AOP
Den verdenskendte Metallica-trommeslager, Lars Ulrich, har sammen med sit band doneret en større sum penge til en sag, der betyder meget for prinsesse Madeleine.

Det blev til en helt særlig aften for både prinsesse Madeleine og den danske trommeslager Lars Ulrich, da årets Polar Music Prize-priser blev uddelt i Stockholm. 

Lars Ulrich var sammen med sit band, Metallica, den ene af to prismodtagere og sad derfor på første række sammen med den svenske kongefamilie under det prestigefyldte arrangement.

Donerede penge 

Med prisen, der blev overrakt af kong Carl Gustaf, fulgte en million svenske kroner, hvoraf bandet straks valgte at donere 25 procent videre til organisationen World Childhood Foundation.

Organisationen blev stiftet af dronning Silvia i 1999, og i de senere år har også prinsesse Madeleine været dybt involveret i den.

Prinsesse Madeleine takkede

Den gavmilde donation vakte straks enorm glæde hos prinsesse Madeleine, der efterfølgende sendte en stor tak ud til Lars Ulrich og hans band. 

"Det varmer mit hjerte, at I støtter vores kamp mod seksuelt misbrug og vold mod børn," skrev prinsesse Madeleine på sin Instagram-profil.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Metallica donerede endvidere 25 procent af pengene til den anden prisvinder, Afghanistan National Institute of Music.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden