Den spanske kongefamilie får en voks-makeover

Kong Felipe og dronning Letizia som voksfigurer.

Kong Felipe og dronning Letizia som voksfigurer.

Foto: AOP
Voks-udgaverne af dronning Letizia, kong Felipe og deres to døtre har nu fået nyt tøj på til fremvisning på Madrids voksmuseum.

Voksfigurerne af Spaniens dronning Letizia og kong Felipe på Madrids voksmuseum er blevet forandret et utal af gange for at give regentparret et opdateret look. I museets seneste version, der blev afsløret i fredags, den 10. oktober, har kongeparrets ældste datter, prinsesse Leonor, sluttet sig til sine glitrende voksforældre.

I den nye version er de alle tre i det tøj, de havde på, da kong Felipe formelt blev udnævnt til konge den 19. juni i år — dronning Letizia bærer en kopi af sin elegante Felipe Varela-frakke med perlebroderi og matchende kjole, kong Felipe er perfekt klædt i hærens gallauniform med det røde skærf om livet, og sidst, men ikke mindst, ser vi otte-årige prinsesse Leonor med fint flettet hår og en nydelig sølvkjole, der minder om den svagt lyserøde brokadekjole, hun havde på ved kroningen.

Lillesøster, prinsesse Sofia på syv, har stadig til gode at få sit ansigt modelleret i voks og blive stillet op  ved siden af sine forældre og storesøster.

Ud over den spanske kongefamilies voksudgaver i Madrid står der voksmodeller af hertuginden af Cambridge og prins William på Madame Tussauds Voksmuseum i London, og der er også en yderst vellignende voksversion af dronning Maxima af Holland på Amsterdams Madame Tussauds Voksmuseum. Hun står naturligvis ved siden af sin mand, kong Willem-Alexander.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Royalista.com.

Dronning Letizia som voksfigur.
Foto: AOP

Dronning Letizia som voksfigur.

Dronning Letizia i levende live.
Foto: AOP

Dronning Letizia i levende live.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden