3. feb. 2017
Af Juliane Olsen

Dronning Letizia i glamourøst gråt buksesæt

Dronning Letizia
Foto: AOP
Den spanske dronning Letizia var glamourøst klædt på i et gråt forretningssæt, da hun deltog i kræftkonference i Madrid.

Den 44-årige dronning Letizia havde valgt en glamourøs forretningsstil, da hun torsdag deltog i en kræftkonference i Madrid.

Dronningen havde foretaget et afdæmpet farvevalg i forbindelse med sin forpligtelse, hvor hun havde iført sig et smart buksesæt.

Det skete ved AECC’s fjerde Forum Against Cancer, der fandt sted, efter hun og ægtemanden kong Felipe VI onsdag tog imod det tyske præsidentpar i Madrid.

SE BILLEDERNE: Dronning Letizia smuk som en filmstjerne

Dronning Letizia har været travl

Dronning Letizia havde altså beskyttet sig mod vinterkulden i Madrid på denne eftermiddag og bar samtidig et par matchende sko og en sort håndtaske.

Dronningen, der har været travl med adskillige offentlige arrangementer i den forgangne uge, havde samtidig ladet håret hænge løst med et par lange guldøreringe for at fuldende sit udtryk.

Sundhedsvæsen støttede op

Den glamourøse dronning havde desuden tilsat lidt farve til sin afdæmpede mundering med en smule mørkerød læbestift.

Dronningen, der er mor til to, fik under sin deltagelse i konferencen selskab af nøglefigurer fra landets sundhedsvæsen ifølge Daily Mail.

Konferencen, der blev afholdt af Telefonica Foundation i Madrid, kører under sloganet ”At forhindre kræft – en mulig virkelighed”.

https://imgix.billedbladet.dk/16.2.76863956.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: