Fredag, 26. februar 2016 — af Juliane Olsen

Dronning Letizia i rå læderbukser og pink jakke

Dronning Letizia
Dronning Letizia valgte den vovede stil, da hun var med ved kunstfestival i Madrid.
Foto: AOP
Den spanske dronning Letizia kastede glans over kunstfestival i Madrid i rockstil.
Den 43-årige dronning Letizia af Spanien er bestemt ikke bleg for at udfordre sin tøjstil. Senest med et par ankelbukser i læder og en pink jakke. Det skete, da hun besøgte kunstudstillingen i ARCO International Contemporary Art Fair, hvor hun havde sat de smarte bukser sammen med en konservativ skjorte. Hun havde samtidig tilsat lidt farve til sættet med en fuchsiafarvet jakke samt en pink clutch. SE BILLEDET: Kong Felipe og dronning Letizia pryder ny mønt

Dronning Letizia med knold

Dronningen havde sat sit hår op i en praktisk knold til turen rundt på udstillingen. Letizia, der er tidligere TV-journalist og studievært, er kendt for sin vovede, sofistikerede stil, og hun var i selskab med kong Felipe ved åbningen. Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Dronningen gav sig tid

Det kan meget vel være, at dronning Letizia fortrød en lille smule, at hun havde taget høje hæle på, for fødderne fik ikke megen hvile. Dronning Letizia var meget opmærksom på de kunstværker, hun så, heriblandt et, hvor en række metalpigge stak op af gulvet.
Dronning Letizia
Den spanske dronning Letizia afprøvede en rap stil, da hun deltog i kunstudstilling i Madrid.
Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden