Dronning Letizia med favorit-tiaraen til gallamiddag

Dronning Letizia.

Dronning Letizia.

AOP
Det er sjældent, at vi ser den spanske dronning Letizia med tiara, så når hun har en af de smukke kronjuveler på, er det nemt at blive lidt begejstret.

I onsdags havde dronning Letizia så endelig en tiara på, da hun og kong Felipe var værter for en gallamiddag til ære for Chiles nye præsident, Michelle Bachelet. Det er præsidentens første statsbesøg i Spanien, siden hun blev valgt tidligere på året.

Til gallamiddagen havde dronning Letizia en af sine yndlings-tiaraer på - det spanske Mellerio Floral tiara.

Den smukke og mere diskrete tiara (i forhold til de andre spanske kronjuveler) består af fem blomster med stilke og blade. Som noget helt specielt kan tiaraen også bruges som halskæde, og den store blomst i midten kan også bruges som en broche.

Dronning Letizia havde den smukke tiara på til gallamiddagen. Dronning Sofia har også brugt tiaraen meget. Her er det til et kongeligt bryllup i 2001.
AOP

Dronning Letizia havde den smukke tiara på til gallamiddagen. Dronning Sofia har også brugt tiaraen meget. Her er det til et kongeligt bryllup i 2001.

Prinsesse Sofia (den nu tidligere dronning) fik tiaraen, da hun blev gift med Juan Carlos i 1962, og siden er det blevet den mest delte tiara i den spanske kongefamilie. For eksempel er det også prinsesse Cristinas yndlingstiara.

Sidste gang dronning Letizia havde tiaraen på, var i juni i forbindelse med en gallamiddag for Mexicos præsident og hans kone. Den gang havde dronningen den smukke tiara på til en gulvlang, sort kjole fra den spanske designer Felipe Varela. Kjolen ligner faktisk ret meget den Carolina Herrera-kjole, som dronning Letizia havde på til onsdagens gallamiddag.

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden