15. apr. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Dronning Letizia stjal billedet i Drabantsalen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/letizia-hanne-juul.jpg
Hanne Juul / BILLED-BLADET
Spanske dronning Letizia var en oplevelse af de helt ekstraordinære på Christiansborg Slot til gallataffel i anledning af dronning Margrethes 75-års fødselsdag. Letizia var et pletskud blandt de udenlandske kongelige gæster.

Spaniens dronning Letizia og kong Felipes ankomst til gallataffel på Christiansborg Slot var ventet med spænding af hele den talstærke pressedelegation, der talte danske, svenske, engelske, hollandske, tyske og spanske fotografer og journalister.

Ingen - som i slet ingen - blev skuffet, da det spanske pragtpar endelig viste sig.

Dronning Letizia sparkede med naturlige udstråling og sin spændende creation benene fuldstændig væk under flere af tilskuerne i Drabantsalen, hvorigennem gæsterne gik for at komme ind til selve gallataflet.

Dronning Letizia i fokus

Letizia stjal for en kort stund billedet fuldstændig og var den af de udenlandske kongelige gæster, som tiltrak sig mest opmærksomhed. det siger ikke så lidt, da konkurrencen var hård. Også Hollands smukke dronning Maxima og Belgiens elegante dronning Mathilde gjorde således en god figur allerede ved deres ankomst til dronning Margrethes fornemme aften på Christiansborg Slot.

GALLERI: De kongelige til gallataffel

Læs mere om: