31. jul. 2016
Af Juliane Olsen

Dronning Letizia strålede i ærmeløs kjole ved møde i Madrid

Dronning Letizia
Dronning Letizia
Foto: AOP
Spanske dronning Letizia viste sine markerede arme og tynde statur frem i en ærmeløs kjole ved et møde i Madrid.

Den 43-årige dronning Letizia deltog onsdag morgen i et møde med Madrids velgørenhedsorganisation Institute Cervantes, hvor hun var iført en ærmeløs kjole i guld og lilla.

Dronning Letizia, der er mor til to, fejrede, at det spanske sproginstitut kan holde 25-års jubilæum ifølge den britiske avis Daily Mail.

Hun deltog alene i mødet og gjorde altså en strålende entré i den metalliske kjole med den slående sammensætning af farver.

SE BILLEDET: Smarte dronning Letizia i budgetvenlig bluse

Dronning Letizia kølede af

Dronning Letizia skulle mødes med direktionen ved Institute Cervantes, og hun havde sat sin skræddersyede kjole sammen med et simpelt sort bælte.

Desuden bar hun et par bladformede øreringe i guld ud over et par brune lædersandaler og en matchende taske.

Temperaturen forventes at ramme 37 grader i den spanske hovedstad i denne uge, så det er ikke så underligt, at dronning Letizia kølede ned i bare arme og ben.

Dronning Letizia var afslappet

Dronning Letizia, der blev gift ind i kongefamilien for 12 år siden, var totalt i sit rette element, da hun hilste varmt på de ansatte.

Hun talte med direktørerne for organisationen, der har hovedkvarter i Madrid og Alcala de Henares, på sin typiske afslappede maner.

Organisationen blev grundlagt i 1991 for at promovere undervisning og studie af spansk og bidrage til spredningen af spansk kultur i udlandet.

https://imgix.billedbladet.dk/dronningletizia.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: