25. okt. 2017
Af Juliane Olsen

Dronning Letizia valgte dramatisk kjole i sort og hvid

Dronning Letizia
Dronning Letizia
Foto: AOP
I forbindelse med prisuddeling havde dronning Letizia valgt at bære en dramatisk kjole i sort og hvid.

Ved sin deltagelse i Princess of Asturias Awards-afslutningsceremoni havde 45-årige dronning Letizia valgt at bære en dramatisk og elegant kjole i sort og hvid.

Princess of Asturias Awards uddeles hvert år til personligheder eller organisationer fra hele verden ifølge Daily Mail. Det er personer, der har præsteret noget betydningsfuldt indenfor videnskab, kultur, litteratur eller sport.

Tidligere hed prisen "Prince of Asturia Awards" - til ære for den daværende kronprins Felipe. I Spanien har tronfølgeren altid titel af prins eller prinsesse af Asturien - og da Felipe blev konge, overtog hans og dronningens ældste datter, Leonor, titlten som prinsesse af Asturien. Derfor har man nu valgt at kalde priserne "Princess of Asturia Awards" - til ære for tronfølgeren prinsesse Leonor.

Håret var glamourøst opsat

Ved prisuddelingen så dronningen sofistikeret ud i den højhalsede kjole, der var dækket med et blomstermønster. Designet af Felipe Varela.

Dronning Letizia, der er mor til to, havde håret opsat på glamourøs vis med et bølget pandehår.

Hun så ud til at være i højt humør arm i arm med sin mand, da de gjorde deres store entré i Teatro Campamor i byen Oviedo, der ligger i den spanske region Asturien.

https://imgix.billedbladet.dk/26.03417879.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: