7. dec. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Dronning Letizia viste mod med sin flotte kjole

Dronning Letizia
Dronning Letizia
Foto: Mega
Til en stor koncert i anledning af Spaniens Grundlovs 40-års jubilæum, var dronning Letizia en smuk visuel oplevelse sammen med sin flotte mand kong Felipe.

Dronning Letzia så helt fantastisk ud i en elegant blå kjole med de ypperligste blondedetaljer, da hun med sin mand kong Felipe var til stor koncert i Madrid i anledning af 40-året for Spaniens Grundlov. Letizia, 46, and Felipe, 50, var I højt humør ved ankomsten til begivenheden I den spanske hovedstad.

https://imgix.billedbladet.dk/rexfeatures_10014859d.jpg
Dronning Letizia
Foto: Mega

Begejstrede mode-eksperter

Mange mode-eksperter i Spanien var begejstrede for det spændende blå design, som prydede Letizia. Ikke mindst den modige, dybe udskæring fik gang i snakken rundt om i Spanien. Spaniens dronning toppede sit look med safir-øreringe og en bølgende frisure.

Stolte forældre

Den store koncert er bare et af mange fornemme arrangementer, som er med til at sætte fokus på Spaniens grundlovs 40-års fødselsdag. I oktober blev jubilæet markeret med en særlig begivenhed i Madrid, hvor kong Felipe og dronning Letizia stolt kunne se og høre deres datter prinsesse Leonore ceremonielt læse op af grundloven.

Læs mere om: