Dronning Letizia viste mod med sin flotte kjole

Dronning Letizia

Dronning Letizia

Foto: Mega

Til en stor koncert i anledning af Spaniens Grundlovs 40-års jubilæum, var dronning Letizia en smuk visuel oplevelse sammen med sin flotte mand kong Felipe.

Fredag, 7. december 2018 - af Ulrik Ulriksen

Dronning Letzia så helt fantastisk ud i en elegant blå kjole med de ypperligste blondedetaljer, da hun med sin mand kong Felipe var til stor koncert i Madrid i anledning af 40-året for Spaniens Grundlov. Letizia, 46, and Felipe, 50, var I højt humør ved ankomsten til begivenheden I den spanske hovedstad.

Foto: Mega

Dronning Letizia

Begejstrede mode-eksperter

Mange mode-eksperter i Spanien var begejstrede for det spændende blå design, som prydede Letizia. Ikke mindst den modige, dybe udskæring fik gang i snakken rundt om i Spanien.  Spaniens dronning toppede sit look med safir-øreringe og en bølgende frisure.

Få BILLED-BLADET leveret - hele sommeren
Klik her og se vores fine sommertilbud!

Stolte forældre

Den store koncert er bare et af mange fornemme arrangementer, som er med til at sætte fokus på Spaniens grundlovs 40-års fødselsdag. I oktober blev jubilæet markeret med en særlig begivenhed i Madrid, hvor kong Felipe og dronning Letizia stolt kunne se og høre deres datter prinsesse Leonore ceremonielt læse op af grundloven.