Efter kongens farvel: Her er dronning Sofía nu

Dronning Sofía på Mallorca under påskeferien i 2019

Dronning Sofía på Mallorca under påskeferien i 2019

Foto: Mega
Den spanske dronning Sofia er taget til sin søn, kong Felipe, dronning Letizia og børnebørnene.

Blot 48 timer efter den spanske eks-konge Juan Carlos i al hemmelighed valgte at forlade sit hjemland  - formentlig for at rejse til Den dominikanske Republik -  så vi de første fotos af hans 81-årige hustru, dronning Sofiá, på ferieøen Mallorca, hvor hun den seneste uge har opholdt sig hos sin søn, den nuværende kong Felipe, dronning Letizia og sine to børnebørn, prinsesserne Leonor og Sofía. Også dronning Sofías søster, prinsesse Irene, er stødt til selskabet fra Grækenland.

Allerede under sidste års påskeferie på Mallorca var familien samlet - alle, undtagen eks-kongen.
Foto: Mega

Allerede under sidste års påskeferie på Mallorca var familien samlet - alle, undtagen eks-kongen.

Livet fortsætter uden kongen

Kong Juan Carlos traf altså efter alt at dømme sin beslutning om at forlade Spanien, mens resten af familien befandt sig på ferieøen i Middelhavet. Det menes, at han først kørte i bil til Portugal - og derefter rejste til Den dominikanske Republik, hvor han skulle opholde sig hos en af republikkens rigeste mænd.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Dronning Sofiá ser altså ud til at lade sit liv fortsætte som planlagt - til trods for ægtemandens exit fra fædrelandet. Den årlige sommerferie med familien i sommerresidensen Marivent på Mallorca har været i kalenderen længe - og selv ikke corona-situationen har ændret på dette. Dronningen og resten af familien sørger for at beskytte sig med mundbind, når de bevæger sig udendørs.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden