Tirsdag, 7. juli 2020 - af Marianne Singer

En sorgens dag for det spanske kongepar og deres døtre

Prinsesse Leonor, kong Felipe, dronning Letizia og prinsesse Sofia. 
Prinsesse Leonor, kong Felipe, dronning Letizia og prinsesse Sofia. 
Foto: Mega
Sammen med deres forældre, kong Felipe og dronning Letizia, mindedes prinsesse Leonor, 14, og hendes lillesøster, prinsesse Sofia, 12, de mange spanske ofre for coronavirus.

Det var med alvorlige blikke og iklædt sort tøj og beskyttende mundmasker, at kong Felipe og dronning Letizia sammen med deres døtre, prinsesse Leonor, 14, og prinsesse Sofia, 12, deltog i en stor mindeceremoni for de spanske ofre for coronavirus i Almudena Katedralen i den spanske hovedstad Madrid.

Kongeparret og deres døtre ved mindeceremonien. 
Foto: Mega

Det var første gang, at det spanske kongepar viste sig sammen med deres børn ved et så stort officielt arrangement i offentligheden siden coronakrisens udbrud.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På flere opgaver 

For halvanden uges tid siden var de kongelige søstre med til at uddele en pris ved et digitalt arrangement hjemme på Zarzuela paladset i Madrid og midt i marts med deres forældre i teatret for at se et flamencoshow på den dato, hvor kong Felipe havde været seks år på tronen. 

Blandt de mange officielle repræsentanter ved mindeceremonien var også Madrids borgmester, José Luis Martínez-Almeida.

Spanien har været hårdt ramt af coronavirus og ifølge de officielle myndigheder har 28.388 spanier indtil videre mistet deres liv på grund af coronavirus. 

Den spanske kongefamilie på vej ud af katedralen. 
Foto: Mega

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden