1. apr. 2018
Af Luise Marie Bekker

Hele den spanske kongefamilie til påskemesse på Mallorca

Dronning Letizia, prinsesse Sofia, kong Felipe, kong Juan Carlos, prinsesse Leonor, dronning Sofia
Dronning Letizia, prinsesse Sofia, kong Felipe, kong Juan Carlos, prinsesse Leonor, dronning Sofia
Foto: All Over
Kong Felipe af Spanien fulgtes i år ikke kun med sine børn og sin hustru til den traditionelle påskemesse. Også hans forældre var med.

Traditionen tro deltog spanske dronning Letizia og kong Felipe søndag i den traditionsrige påskemesse i katedralen i Palma de Mallorca på den spanske ø.

Kongeparret fulgtes med deres to døtre, 12-årige prinsesse Leonor og 10-årige prinsesse Sofia på en varm forårsdag, der indbød til bare ben.

Kong Juan Carlos med for første gang i mange år

Også børnenes 79-årige bedstemor, dronning Sofia, og bedstefaderen kong Juan Carlos, der fyldte 80 år i januar, var med.

Det er nogle år siden, Felipes far, den tidligere konge, har været med til påskemessen, men i år var hele familien samlet på den meget traditionsrige dag, og alle havde smil på læberne, da de stillede op til fotografering.

Et glimt af prinsesserne

Påsken er en af de største begivenheder i den katolske kalender, og kongefamilien opretholder den faste tradition med messen.

Bagefter hilser de på de mange mennesker, derstod klar foran kirken, ikke mindst for at få et glimt af de to prinsesser, Leonor og Sofia, som man elers ikke ser så ofte i offentligheden.

Altid er de stillige som deres mor, der havde valgt et chickt og enkelt sæt til dagens påskemesse: Et par smarte bukser med sølvknapper og en mørk overdel med hvide prikker.

https://imgix.billedbladet.dk/10.9488684y.jpg
Dronning Letizia, prinsesse Sofia
Foto: All Over

Læs mere om: