Tirsdag, 11. februar 2020 — af Niels Burgos

Ikke sket i 10 år: Nu gør dronning Letizia og kongen det igen

F.v. prinsesse Leonor, kong Felipe, dronning Letizia, infanta sofia 
F.v. prinsesse Leonor, kong Felipe, dronning Letizia, infanta sofia
Foto: Det spanske kongehus
Det spanske kongepar har udsendt helt nye officielle fotos af sig selv med deres døtre.

Det spanske hof har netop offentliggjort en serie helt nye officielle fotos af konge Felipe VI, dronning Letizia og døtrene prinsesse Leonor, 14, og infanta Sofia på 12.

Det er meningen, at de nye flotte fotos skal erstatte den serie billeder, der blev taget for 10 år siden - og anvendes alle de steder i det oficielle Spanien, hvor der ophænges portrætter af kongeparret og deres børn. Desuden er der taget superflotte fotos af kongeparret i fuld galla.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men det er tydeligt, at dronning Letizia og kong Felipe med familiebillederne også ønsker at sende et signal om, at de ikke bare er et kongepar med uniformer, ordner og diademer.

For dem har det altid betydet meget, at de ses som et kærligt forældrepar med to dejlige døtre. Familiefotoet udstråler da også en ro og afslappethed - med hele famlien klædt elegant og afslappet. Dronning Letizia i den røde, men nedtonede kjole af Carolina Herrera, som hun havde på i 2018, da prinsesse Leonor besøgte landsdelen Asturien for første gang.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Netop prinsese Lenonor står ved sin fars højre side - sikkert for at understrege hendes position som tronarving. Hun er i en smart, enkelt kjole i sart beige. Søsteren, infanta Sofia, lyser op i en frisk blå kjole - og begge døtre har deres blonde hår afslappet og udslået.

Foruden det smukke familiefoto har hoffet også udsendt officielle billeder af kongeparret "i civil" - sammen og hver for sig. Dronning Letizia har her valgt en kjole i samme, enkle snit som på familiefotoet - men i en dyb mørkeblå farve.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden