23. jan. 2015
Af af Af Josephine Christine Hald, Royalista. Oprindelig engelsk version af Rikke Oberlin Flarup

Kong Felipe og dronning Letizia fik taget selfies med fans

Kong Felipe og dronning Letizia.
Kong Felipe og dronning Letizia.
AOP
Det spanske kongepar, kong Felipe og dronning Letizia, stillede op til flere selfies, da de indviede Navarra Universitetsmuseum.

Mens mange af deres kongelige kolleger ankom til Davos for at deltage i den 45. World Economic Forum, havde Spaniens kong Felipe og dronning Letizia travlt i Pamplona, hvor de skulle indvie et nyt museum.

Det spanske kongepar var i torsdags i Pamplona for at indvie Navarra Universitetsmuseum, som håber på at blive “den kulturelle akse for campuslivet” og “en indgang til kommunikation for Pamplona, Navarra og resten af verden”, som universitetets vicerektor, Alfonso Sánchez-Tabernero, sagde ifølge den lokale avis Noticias de Navarra.

Åbningsceremonien gik i gang klokken 11.30, men inden kongeparret gik ind, hilste de på de mange kongelige fans, der var mødt op uden for museet for at byde dem velkommen. Mens de gik forbi rækkerne af mennesker, tog kong Felipe og dronning Letizia sig tid til at stille op til selfies med de glade fans, præcis som andre af deres kongelige kolleger.

Se billederne af kong Felipe og dronning Letizia, der får taget selfies, hos Royalista.dk - klik her

Efter åbningsceremonien fik kong Felipe og dronning Letizia en rundvisning på museet, hvor de blandt andet kiggede på en udstilling med moderne kunst fra den spanskfødte, amerikanske kunstner Iñigo Manglano-Ovalle.

Parret så også på andre værker af blandt andet Pablo Picasso, Vassily Kandinsky og Mark Rothko.

Dronning Letizia så meget elegant ud i et af sine klassiske outfits — et par pæne bukser og en kort jakke med et par sorte hæle til.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Royalista.dk

Læs mere om: