27. mar. 2016
Af af Niels Burgos

Kong Felipe og dronning Letizia med deres søde prinsesser til påskemesse

Kong Felipe, dronning Letizia, prinsesse Leonor, prinsesse Sofía, dronning Sofïa
Kong Felipe, dronning Letizia, prinsesse Leonor, prinsesse Sofía, dronning Sofïa
Foto: All Over
Der var vink og søde forårsmil, da det spanske kongepar og deres to døtre gik til den traditionsrige påskemesse i Palma de Mallorca

En skøn, lun forårsluft havde lagt sig over hovedbyen Palma på Mallorca, da det spanske kongepar, kong Felipe og dronning Letizia med deres to døtre prinsesserne Leonor, 10, og Sofía, 8, i dag præcis klokken 12 ankom til byens katedral for at deltage i den traditionelle påskemesse. Kong Felipe sad selv ved rattet i bilen til katedralen - og med i bilen var også de små prinsessers farmor, dronning Sofía. I det hele taget var hele kongefamilien uhyre afslappede, da de ankom til katedralen. I det lune vejr havde de små prinsesser blot en tynd strikket cardigan over deres hhv. t-shirt og skjortebluse, mens dronning Letizia så afslappet elegant ud i en kort pink jakke over et par sorte bukser.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Privat påskeferie

Familien tog sig tid til at hilse på de mange hundrede lokale, der havde taget opstilling udenfor katedralen for at få et glimt af de kongelige gæster. Resten af påsken ventes familien at tilbringe i det milde spanske forår under private former.

LÆS MERE: Prinsesse Leonor konfirmeret ved privat ceremoni

Læs mere om: