Søndag, 29. maj 2022 - af Ulrik Ulriksen

Kong Felipe på smuttur til Frankrig: Brøler af begejstring til fed fest i Paris

Kong Felipe

Kong Felipe

Foto: Mega
Kong Felipe havde en fantastisk lørdag aften i den franske hovedstad Paris, hvor han jublede sammen med tusindvis af andre spaniere.

Spaniens kong Felipe er vild med sport, og han er kæmpe fan af klubben Real Madrid, der har stærke bånd til kongehuset.

Den kongelige klub Real Madrids fantastiske fodboldhold vandt lørdag aften den europæisk klubturnering Champions League foran 81.000 tilskuere på stadion i Frankrigs hovedstad Paris og foran en milliard tv-seere spredt over hele kloden.

Kong Felipe jublede

Finalen på Stade de France i den franske hovedstad blev vundet af madrilenerne med 1-0 over engelske Liverpool FC, og sejrsmålet - scoret af den brasilianske stjerne Vinicius Jr. - fik kong Felipe og de andre 20.000 medrejsende Real Madrid-fans til at brøle af begejstring.

Vinicius Jr. fra Real Madrid

Vinicius Jr. fra Real Madrid

Foto: Mega
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rejste sig og klappede

Efter slutfløjtet rejste kong Felipe sig og klappede, da de hvidklædte Madrid-spillere løftede pokalen med de store ører – ja det kalder man faktisk Champions League-trofæet.

Fra fest i Paris til fest i Madrid

I dag er det helt sikkert en meget glad kong Felipe, der vender hjem fra den fede fodboldfest i Paris til mere fest i Spaniens hovedstad, hvor man slet, slet ikke er færdige med at fejre den fineste klubtitel i fodboldsporten.

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden