12. feb. 2013
Af af Dorte Quist

Kronprinsesse Letizia trues af hemmelige bryllupsbilleder

Dronning Letizia
Dronning Letizia
Foto: AOP
Den spanske kronprinsesse har været gift før - og billeder fra det bryllup spøger nu blandet de spanske medier.

Det var anden gang Letizia sagde "Ja", da hun giftede sig med den spanske kronprins Felipe i 2004. Siden brylluppet har hun taget spanierne med storm. Men begyndelsen af Letizias royale liv var ingen dans på roser. Og nu truer fortiden med at indhente hende, fordi kronprinsessen har et ægteskab bag sig. I 1999 giftede Letizia med den langt ældre litteraturprofessor, Alonso Guerrero, men ægteskabet varede kun et år.

- Kronprins Felipes valg af ægtefælle var ugleset blandt mange konservative spaniere, som ikke havde det godt med at hun var fraskilt. Men religiøse tilhængere af kongehuset opdagede, at Letizias første ægteskab med universitetslæreren ikke var indgået i en kirke, og derfor ikke var gyldigt i den katolske kirkes øjne, skrev det engelske magasin Hello! efter kronprinsens bryllup med Letizia.

Men nu har kronprinsesse Letizias tante, Henar Ortiz, afsløret, at hun har billeder af Letizias kontroversielle første bryllup. En udtalelse, som har vakt opsigt i de spanske medier. Flere spørger om de hemmelige bryllupsbilleder snart bliver afsløret i spanske aviser - for tanten har nemlig ikke billederne mere.

- Jeg har ikke solgt billederne, påstår Henar Ortiz ifølge bladet Chic.

Bladet skriver, at Ortiz i fjor gik personligt konkurs, og at hendes ven, Jose Manuel Saavera, i den forbindelse stjal de private bryllupsbilleder af Letizia og hendes første ægtemand.

Læs mere om: