Letizia og Felipe holdt cocktailparty på Mallorca

Dronning Letizia, kong Felipe og dronning Sofia.

Dronning Letizia, kong Felipe og dronning Sofia.

AOP
Mere end 300 gæster kom, da dronning Letizia og kong Felipe inviterede til reception på deres "Arabiske Fort" på Mallorca.

Tidligere på ugen bød kong Felipe og dronning Letizia en gruppe fotojournalister ind i deres private sommerresidens, Marivent Palace, beliggende i udkanten af Palma de Mallorca, for at skyde de årlige sommerbilleder. Derudover inviterede parret torsdag indenfor til en storslået cocktailfest i deres andet feriepalæ, Palacio Real de La Almudaina, hvilket er opført som et arabisk fort.

Mere end 300 gæster var blevet inviteret til festen, som bliver holdt hver år i anledning af kongefamiliens årlige sommerferieophold på Mallorca.

Blandt gæsterne var der repræsentanter fra de baleariske øer (Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera), videnskabsfolk og medlemmer af øens forening af bøsser og lesbiske. 

Også kong Felipes mor, dronning Sofia, dukkede op til festen.

Tidligere har kongefamilien kun inviteret 50 gæster til middag for at markere sommeropholdet, men ifølge det spanske magasin, Semana, så har den nyudråbte konge og dronning valgt også at fejre deres indsættelse ved dette års sommerfest. 

Derfor valgte parret at invitere flere gæster til dette års fest og i stedet for at holde det traditionelle middagsselskab, så valgte man i stedet at holde en cocktailfest, således at kongen og dronningen havde lettere ved at socialisere med deres gæster.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden