26. okt. 2022
Af Lene Skriver Bak

Se billedet: Dronning Letizia begejstrer med vovet udskæring på teatertur med kongen

Dronning Letizia viste sig fra sin vovede mode-side, da hun og kong Felipe åbnede den nye teatersæson på Teatro Real i Madrid.

Dronning Letizia er ikke bange for at vise kant, når det kommer til mode.

Den 50-årige spanske dronning følger gerne tidens trends og tør samtidig bevæge sig væk fra en enkel og afdæmpede stil med dramatiske virkemidler eller overraskende detaljer.

Det viste dronning Letizia atter et eksempel på, da hun og kong Felipe var i teatret for at åbne 2022/2023-sæsonen i operahuset Teatro Real i Madrid.

I en midnatsblå kjole med asymmetrisk skørt, som er kortere fortil, og trekvartærmer fra det spanske mærke Miphai indtog dronningen teatret.

Det var dog kjolens ryg, der løb med opmærksomheden. Kjolen, der har modelnavnet "Paris", har nemlig en cirkelformet udskæring fra livet til nakken.

Som tilbehør havde dronning Letizia valgt gyldne detaljer.

Clutch og stiletter i guldlæder er ifølge modebloggen Royal Fashion Police af mærket Magrit, mens øreringene med farvede sten er Sibela Studios "Julietta"-model.

Til sæsonpremieren kunne dronning Letizia og kong Felipe nyde teatrets opsætning af Verdis opera "Aida".

Sæsonen byder desuden blandt andet på klassikere som "Tristan og Isolde" og "Turandot", ligesom Teatro Real i den kommende sæson får besøg af New York City Ballet.

Læs mere om: