Tirsdag, 16. oktober 2018 - af af Niels Burgos og Malan Vincent Joensen

SE BILLEDET: Dronning Letizia og kong Felipes døtre til nationaldag

Prinsesse Leonor og prinsesse Sofia af Spanien.
Prinsesse Leonor og prinsesse Sofia af Spanien.
Foto: MEGA
Prinsesse Leonor og prinsesse Sofia fejrede nationaldag med mor og far.

Fejringen af den spanske nationaldag fredag var traditionen tro med kongelig deltagelse, og kong Felipe og dronning Letizia havde fint selskab af deres to døtre, tronfølgeren prinsesse Leonor, 12 år og prinsesse Sofia, 11 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det er 31. gang Spanien fejrer dagen - og festlighederne startede om formiddagen, da kongeparret ifølge Hola! ankom i den smukke Rolls Royce, som også blev anvendt både ved kongens tronbestigelse og ved parrets bryllup.

De to prinsesser, der var de flot klædt på i hver sit ternet dress og med fine, ens sko, ankom umiddelbart efter i en bil, der var udstyret med det blå flag fra Asturien, som er den landsdel, tronfølgeren er prinsesse af. 

Tronfølgeren prinsesse Leonor havde valgt en smart, rød kjole med matchende sko, mens lillesøster prinsesse Sofia var i et fint, lyseblåt sæt og petroleumsfarvede sko.  

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Desuden bar tronfølgeren den ældgamle og fornemme ridderorden Toisón de Oro, som kan dateres helt tilbage  til 1429 og som anses for en af de fineste i Europa.

Spaniere i tusindvis overværede paraden, som også markerer, at prinsesse Lenonor i stadig større grad får en fremtrædende plads ved officielle arrangementer. Og det er Spanierne næppe kede af. Hun og hendes søster er garanti for smil og godt humør, hvor de kommer frem. 

Dronning Letizia og kong Felipe, var tydeligvis stolte af deres to store piger, der opførte sig helt upåklageligt ved den særlige begivenhed.

Prinsesse Leonor og prinsesse Sofia af Spanien.
Prinsesse Leonor og prinsesse Sofia af Spanien.
Foto: MEGA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden