Lørdag, 2. marts 2019 - af Marianne Singer

SE BILLEDET: Dronning Letizia stjal billedet i smukt genbrug

dronning letizia
Dronning Letizia. 
Foto: Mega
Dronning Letizia tiltrak sig under en stor gallamiddag på paladset mange beundrende blikke i en fortryllende aftenrobe, som hun tidligere har båret i forbindelse med prins William og hertuginde Catherines bryllup i 2011.

Dronning Letizia har en lang række fantastiske festkjoler i sit kongelige klædeskab. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En af de absolut flotteste aftenrober fra garderoben fandt dronning Letizia frem, da hun sammen med kong Felipe var vært ved den store gallamiddag i forbindelse med det peruvianske statsbesøg på det kongelige palads i Madrid.   

Bar favoritdesigner

Til den festlige aften bar dronning Letizia en kreation af favoritdesigneren Felipe Varela, som hun senest vakte opsigt i under prins William og hertuginde Catherines bryllupsfestligheder i London i 2011. 

Den elegante og stropløse kjole i syrengrå toner og med et lag silkeorganza broderet med blonder og perler var efter knap otte år i klædeskabet stadig lige smuk til dronning Letizia. 

Pragtfuldt diadem

Et pragtfuldt diamantdiadem, der tidligere har tilhørt dronning Letizias svigermor, dronning Sofia, fuldendte det glamourøse look.

Ifølge magasinet Hello blev det skabt i 1879 af den britiske juveler J.P. Collins og kan bæres som både diadem, halssmykke og brocher. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Dronning Letizia til gallamiddagen på paladset i Madrid i 2019:

Foto: Mega

Dronning Letizia til førbryllupsfesten for William og Kate på Mandarin Oriental Hotel i London i 2011 sammen med dronning Sofia: 

Foto: Mega

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden