SE DE SKØNNE FOTOS: Spaniens tronfølger, prinsesse Leonor, fylder 14 år

En køn ung teenager, der ser ud til fint at kunne klare det stigende pres, der lægges på hendes skuldre. Vi har samlet en række søde fotos fra hendes liv indtil nu

Leonor af Spanien, prinsesse af Asturien, med det fulde navn Leonor de Todos los Santos de Bornón.

Der skal være god plads mellem lysene på fødselsdagskagen, hvis dagens spanske fødselar, kong Felipe og dronning Letizias ældste datter, skal have hele sit navn skrevet på kagen. Men mon ikke de nøjes med et enkelt "Leonor"?

Normal opvækst

Det spanske kongepar er nemlig fast besluttede på at give deres to døtre, lillesøster prinsesse Sofia og prinsesse Leonor, en så normal opvækst som overhovedet muligt. Men de er naturligvis også klar over, at dagens fødselsdagsbarn langtfra vil få et liv som alle andre. En dag bliver det hendes tur til at overtage tronen i Spanien efter sin far, hvormed hun bliver den første regerende dronning i Spanien siden dronning Isabella, der sad på tronen fra 1833 til 1868.

Forberedelserne til det kommende job som dronning begynder for alvor nu for 14-årige Leonor. Allerede i månederne op til fødselsdagen har Leonor haft flere offentlige fremtrædender, hvor spotlyset primært har været rettet mod hende - og den slags kommer der mere af i den nære fremtid.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Fejres hjemme på slottet

Allerede i november skal hun sammen med sin familie til Bardelona for at deltage i uddelingen af Prinsessen af Gironas Priser. Leonor er nemlig også officielt prinsesse af Girona - foruden at være prinsesse af Vlana,  hertuginde af Montblanc og grevinde af Cervera og frue af Balaguer.

Det er ikke småting at håndtere for en 14-årig - men i dag skal Leonor bare fejres som alle andre børn, der holder fødselsdag. Der bliver ikke nogen officiel fest - men kongeparret har ingen opgaver i dagens kalender, så mon ikke der er sat masser af tid af til gaver, fest og fødselsdagskage hjemme på Zarzuela-slottet?

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden