2. jul. 2020
Af Niels Burgos

Smart dronning: Køb Letizias lækre sommerkjole for bare 750 kroner

Dronning Letizia og kong Felipe
Dronning Letizia og kong Felipe
Foto: Mega
Det spanske kongepar er i disse uger på rundrejse i Spanien. Det stiller helt særlige krav til dronning Letizias sommergarderobe.

Dronning Letizia er sammen med sin mand, kong Felipe nåe til byen Sevilla på deres rejse rundt i Spanien. Sevilla ligger i landets sydlige region, Andalucien, og her er varmt i øjeblikket. MEGET varmt. Det stiller helt særlige krav til en rejsegarderobe, når man både skal være officel - og samtidig ikke blive fuldstændig opløst af varme.

Støtte til spansk design

Men Letizia kan. Det beviste hun under besøget i den smukke by, hvor hun for første gang viste sig i en helt ny og smart sommerkjole. Den er fra designeren Adolfo Domínguez - et af de helt store navne i Spanien og gennem mange år en af dronningens foretrukne designere. På den måde signalerer Letizia også støtte til den spanske modebranche, der også er hådt ramt af coronakrisen.

https://imgix.billedbladet.dk/let3_0.jpg
Dronning Letizia
Foto: Mega

Kjolen beskrives af Adolfo Domínguez som inspreret af "tegninger med farvekridt på en tavle". Den er nedsat fra 224 euro til bare 99 euro hos Adolfo Domínguez.

Smart på fødderne

I forlængelse af den afslappede sommerstil havde Letizia også valgt komfortable espedrillos med høj hæl - naturligvis også "made in Spain" - af mærket Macarena, der er højeste mode i Spanien lige nu.

https://imgix.billedbladet.dk/let1_0.jpg
Dronning Letizia
Foto: Mega

Læs mere om: