Sofia lettet efter vel overstået hjerteoperation

Dronning Sofia

Dronning Sofia

Foto: Mega
For dronning Sofia af Spanien var det en enorm lettelse at få beskeden om, at hendes mands hjerteoperation forløb efter planen.

Der var godt nyt til dronning Sofia og resten af Spaniens kongelige familie i weekenden. Den 81-årige Juan Carlos, far til kong Felipe, har det efter omstændighederne godt efter lørdagens bypass-operation. Den store, fire timer lange hjerteoperation gjorde naturligvis hele den royale familie ganske nervøse, da Juan Carlos har været hårdt plaget af sit svage hjerte de senere år.

Hård tid for Sofia

Især for den tidligere konges hustru, dronning Sofia, har den seneste tid været barsk. Det var derfor en enorm lettelse, da hun besøgte sin mand på hospitalet efter den veloverståede operation. Sofia bemærkede, at hendes mand var ved godt mod og viste flere eksempler på sin gode humor.

Felipe og Letizia på besøg

Også kong Felipe og dronning Letizia har besøgt den royale hjertepatent, og også de var ved godt mod efter besøget til Quirónsalud Hospital i Madrid. Letizia beskrev ifølge mediet El Pais Juan Carlos som ”meget modig”, og så fortalte dronningen, at Juan Carlos’ børnebørn Leonor og Sofía snart ville besøge ham og ønske ham god bedring.

Kong Felipe og dronning Letizia smilede til pressefolkene udenfor hospitalet
Foto: Mega

Kong Felipe og dronning Letizia smilede til pressefolkene udenfor hospitalet

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden