18. jun. 2021
Af Lene Skriver Bak

Sommerchik dronning Letizia stjal billedet i Madrid

Dronning Letizia.
Dronning Letizia.
Foto: Mega
Dronning Letizia viste sig fra sin sommerchikke side, da hun og den koreanske præsidentfrue besøgte organisationen ONCE i Madrid.

Dronning Letizia var onsdag på visit hos organisationen ONCE sammen med den koreanske præsidentfrue, Kim Jung-Sook.

Dronningen og præsidentfruen besøgte organisationens hovedkvarter i Madrid som en del af det officielle program for det koreanske statsbesøg i Spanien.

Dronning Letizia havde valgt en sommerlig midi-kjole fra spanske Massimo Dutti, som hun tidligere har båret, blandt andet på tur til Asturias med sin mand, kong Felipe i juli 2020.

Den chikke sommerkjole med korte ærmer og lille peep-hole i halsen havde dronningen matchet med mokkafarvede stiletter med åben hæl og en sort clutch, begge dele ifølge instagramprofilen letizia_reina fra Carolina Herrera.

Organisationen ONCE, som dronning Letizia og førstedame Kim Jung-Sook besøgte er den nationale, spanske organisation for blinde og svagtseende.

Under besøget blev duoen vist rundt og hørte blandt andet om et tiltag, ONCE kalder "The Social Group", hvor man arbejder for bedre inklusion i sociale sammenhænge for blinde og svagtseende.

Derefter gik turen til to udstillingslokaler, hvor udstillingen "Two glances about the same reality" blev vist frem.

Læs mere om: