21. apr. 2022
Af Lene Skriver Bak

Uden mor og far: Prinsesse Leonor alene på job i Madrid

16-årige prinsesse Leonor påtager sig flere og flere opgaver på egen hånd. Onsdag var hun til konference i Madrid uden sine forældre, kong Felipe og dronning Letizia.

Prinsesse Leonor sørgede for at kaste royal glans over konferencen "Youth and Cybersecurity: Enjoy the Internet with Security", som blev arrangeret af INCIBE, der er det spanske institut for national internetsikkerhed.

Den 16-årige tronfølger var alene afsted til konferencen, hvor hun blandt andet deltog i en såkaldt roundtable-snak om brugen af ​​sociale netværk og sikkerhed i kommunikation, før hun deltog i en gruppedebat med studerende.

Konferencen blev holdt på gymnasiet Julio Verne i Leganés-bydelen i Madrid.

Prinsesse Leonor bor ellers i Wales, hvor hun går i skole på UWC Atlantic College på middelalderslottet St. Donat's Castle i Vale of Glamorgan, omkring 26 kilometer vest for hovedstaden Cardiff. Her er hun skolekammerat med blandt andre dronning Maxima og kong Willem-Alexanders mellemste datter, prinsesse Alexia.

Til konferencen i Madrid havde prinsesse Leonor valgt jeans i sart pink og en hvid bluse med blomsterapplikationer fra mærket & Other Stories.

Se billeder fra prinsesse Leonors deltagelse i konferencen i galleriet øverst.

Læs mere om: