7. aug. 2014
Af af Sarah Haagerup

VIDEO: Spaniens nye kongefamilie åbnede slottet

Kong Felipe, dronning Letizia, prinsesse Leonor og prinsesse Sofia.
Kong Felipe, dronning Letizia, prinsesse Leonor og prinsesse Sofia.
AOP
Også i Spanien er der sommerfotografering af de kongelige. Dronning Letizia, kong Felipe og parrets døtre stillede op foran sommerresidensen på Mallorca.

Kort efter at kong Felipe vendte hjem fra mindehøjtidelighed for første verdenskrig i Belgien, inviterede han sammen med sin dronning Letizia og døtrene prinsesse Leonor, 8, og prinsesse Sofia, 7, interesserede fotografer op til sommerpaladset på Mallorca for at tage sommerbilleder af familien. Det er deres første sommer som regentfamilie.

I år havde familien valgt at bruge sommeresidensen Marivent-paladset i Palma de Mallorca på sydkysten af øen som baggrund for fotograferingen. Sidste år valgte Felipe og Letizia de smukke omgivelser omkring 1700-tals-landstedet La Granja i Esporles på Mallorca til sommerbillederne.

Ved fotograferingen tirsdag udtrykte kong Felipe sin glæde ved den spanske ø, som han kaldte "et stykke himmel på jord".

Kong Felipe og dronning Letizia virkede afslappede, mens de poserede på paladsets trapper. Han var klædt i hvidt, mens hun bar en hvid T-shirt og et par smarte Hugo Boss-bukser med print, som hun også havde på ved en koncert i Barcelona i marts måned. HUn fuldendte looket med et par Magrit-sandaler med Swarowski-detaljer.

Kong Felipe og dronning Letizias kønne døtre så søde ud i identiske kjoler i forskellige farver.

Video og flere billeder kan du se på den danske udgave af det kongelige univers, Royalista.

Læs mere om: