22. sep. 2012
Af af Marianne Singer

Stilsikre hertuginde Catherine er helt sin egen

Hertuginde Catherine har imponeret med sin helt egen stil.
Hertuginde Catherine har imponeret med sin helt egen stil.
Foto: AOP
Den britiske hertuginde imponerer med den ene elegante og gennemførte kreation efter den anden.

Lige fra den dag, Kate blev forlovet med prins William, har der været kæmpe fokus på hendes stil. Ikke bare i Storbritannien, men i hele verden. Det store pres har dog ikke gjort hertuginde Catherine usikker. Tværtimod har hun formået at skabe sit helt personlige look, som er moderne og altid med et strejf af prinsesseglamour.

I garderoben har der fra start været plads til både stangtøj og luksusmærker, som ofte er af britisk design. Hendes favoritter spænder vidt i prisklasse og udseende. F.eks. bar hun til en galla-arrangement en dyr haute couture fra Alexander McQueen til omkring 40.000 kroner, mens hun en anden gang viste sig i en Zara-kjole til kun 650 kroner.

Andre yndlingsmærker er Jenny Packham, Amanda Wakeley, Catherine Walker, Emilia Wickstead, Joseph, Temperley, Erdem, Issa, LK Bennett og high street-mærkerne Reiss, Whistle og Oasis.

Uanset hvad hun klæder sig i, ser hun altid fantastisk ud. Tøjet sidder perfekt på hendes høje, slanke skikkelse, og hun har en karismatisk udstråling.

På officielle opgaver er Kate næsten altid iklædt en kjole, evt. med en frakkekjole over, og en sjælden gang jeans fra f.eks. amerikanske J Brand. Tøjet, der ofte bliver genbrugt, skal både være praktisk og samtidig have en "wow"-effekt.

Læs mere om: