31. jul. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Alle er spændte før i aften: Hvem mon prins William har ved sin side?

Prins William
Prins William
Foto: Mega
Hele England er klar til en søndag aften, der kan gå over i historien, og også prins William er i form til en af den slags begivenheder, man vil tale om i mange år.

Prins William er blandt de over 90.000 tilskuere, der i aften er at finde på Webley Stadium i London, når Englands kvindelandshold i fodbold brager ind i arvefjenderne fra Tyskland i EM-finalen.

Hele England bakker op om de fantastiske "Lionesses" eller "løvinder" fra det engelske hold, der med sprudlende fodbold har underholdt deres fans så flot gennem en lang turnering, som også Danmark har deltaget i.

Prins William klar til finalen

Alle englændere krydser fingre for sejr i aften på det mytiske nationalstadion, hvor Englands herrer sidste sommer højst overraskende led et EM-finalenederlag til Italien.

Ved den lejlighed var prins William også til stede på stadion, ligesom han er det i aften.

Rigtig mange glæder sig til at se, hvem fra den kongelige familie prins William er i selskab med på VIP-pladserne på Wembley.

William og Kate til fodbold

Til herrefinalen ved EM var William sammen med hertuginde Kate og deres søn prins George, og alle engelske fans håber, at William har dem med igen.

Og så håber de faktisk også på, at prinsesse Charlotte er med denne gang.

Prinsesse Charlotte, hertuginde Kate, prins George og prins William
Prinsesse Charlotte, hertuginde Kate, prins George og prins William
Foto: Mega

Charlotte på syv år elsker fodbold, og hun kan godt lide at spille selv.

Charlotte er især god til at vogte målet, og det fortalte prins William faktisk de engelske landsholdskvinder om, da han mødte dem, lige inden EM blev sparket i gang for fire uger siden.

Læs mere om: