19. okt. 2022
Af Christinna Braun

En halv million har allerede liket det: Nyt foto har sendt lovestorm mod dronninggemalinde Camilla

Dronninggemalinde Camilla. 
Dronninggemalinde Camilla.
Foto: Ritzau Scanpix
Knap en halv million har liket et helt nyt billede af dronninggemalinde Camilla.

Dronninggemalinde Camilla har modtaget lidt af en ”lovestorm”, efter det britiske kongehus har delt et helt nyt billede af hende.

Billedet forestiller dronninggemalinde Camilla og en masse små, kære venner – en lang række Paddington Bjørn-bamser.

Bamserne er alle blevet efterladt som hyldest og tanker efter dronning Elizabeths død, og nu skal de have et nyt hjem, skriver kongehuset på Instagram.

De omkring 1.000 Paddington Bjørn-bamser bliver nu givet væk til børn med hjælp fra Barnado’s, som er Storbritanniens største velgørenhedsorganisation til fordel for børn.

Det nye billede af dronninggemalinde Camilla og de mange bamser har fået knap en halv million likes på Instagram, og der bliver sendt søde ord og hilsner til både Camilla og bamserne.

Det britiske kongehus skriver således:

”Pas venligst på denne bjørn.

Dronninggemalinden er her afbilledet med nogle af de 1.000 bamser, der blev lagt som hyldest til dronning Elizabeth, og vil snart finde nye, kærlige hjem med @barnardos_uk.

Bamserne er blevet gjort fine, så de er klar til at flytte ind i deres nye hjem.

Bamserne bliver lige passet godt på på Buckingham Palace, Clarence House og i Royal Parks vuggestue, som ligger i Hyde Park.

Dette fotografi er taget af Chris Jackson på Clarence House den 13. oktober 2022 – ved 64-års jubilæet for udgivelsen af den første Paddington Bjørn-bog.”

Se billedet herunder.

Læs mere om: