13. jun. 2022
Af Lene Skriver Bak

Familiemedlem afslører: Sådan fejrede kongefamilien dronning Elizabeth privat

Mike og Zara Tindall.
Mike og Zara Tindall.
Arkivfoto: Mega
Dronning Elizabeths jubilæum blev fejret over fire dage og nu afslører barnebarnet Zara Tindalls mand, Mike, hvordan kongefamilien fejrede rent privat i løbet af fejringen.

Dronning Elizabeth blev fejret med fire dages fest, en ekstra fridag til alle briter og et stort anlagt program, der bød på parader, gudstjeneste, hyldestkoncert, folkefrokost og meget, meget andet.

Forrest i fejringen gik dronningens familie med tre af hendes fire børn, alle otte børnebørn og seks af dronningens hele 12 oldebørn blandt deltagerne ved forskellige arrangementer fordelt over den forlængede weekend.

Og nu afslører dronningens barnebarn Zara Tindalls mand, Mike, hvordan den kongelige familie selv samledes midt i al festivitassen.

I den ugentligt podcast om rugby, "The good, the bad and the rugby", som Mike Tindall er med til at lave, spørger værten Alex Payne direkte til weekenden og de mange fejringer.

– Dejlig weekend. Det var fremragende, for at være ærlig, siger Mike Tindall og fortsætter:

– Vi havde en god fætter-kusine-frokost om torsdagen, som var et højdepunkt.

Frokosten var efter den store militærparade, Trooping the Colours, som Mike Tindall ikke deltog i, men derimod overværede indendørs sammen med sin hustru, Zara, og hendes fætter og kusiner, prins Harry, prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie, og deres ægtefæller og børn.

I samme podcastafsnit løfter Mike Tindall sløret for, at der var en lille samling i kongefamilien efter lørdagens store hyldestkoncert, hvor blandt andre Diana Ross, Duran Duran og Andrew Lloyd Webber optrådte.

– Efter paraden (om søndagen, red.) handlede det dybest set om at prøve at komme ud (af London, red.) så hurtigt som muligt, men efter koncerten var der lidt efterfølgende. Vi fik alle sammen en snak, for vi gik ind og fik en drink med alle bagefter.

Mike Tindall har været gift med Zara, der er datter af prinsesse Anne, siden 2011. Parret har tre børn, Mia, Lena og Lucas, sammen.

Du kan læse meget mere om fejringerne af dronning Elizabeths jubilæum i BILLED-BLADET nr. 23, der er på gaden nu.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb23-forsider_1.jpg
Foto: Billed-Bladet

Læs mere om: