Grevinde Sophie stjal billedet til Holyrood Week

Den traditionsrige Holyrood Week er i gang i Skotland, og det var dronning Elizabeths svigerdatter grevinde Sophie, der løb med opmærksomheden til det store garden party.

Grevinde Sophie repræsenterede sammen med sin mand, prins Edward, dronning Elizabeth ved dette års Holyrood Week.

Parret havde selskab af prins Charles samt prinsesse Anne og hendes ægtemand, sir Timothy Laurence, til det store garden party, der er en fast del af begivenhederne under Holyrood Week.

Hvert år bruger dronningen en uge på at besøge forskellige regioner i Skotland, møde skotter fra alle samfundslag og være vært for tusinder på Palace of Holyroodhouse som en anerkendelse af deres gode arbejde. Kendt i Skotland som 'Royal Week' og for andre som 'Holyrood Week', hylder disse besøg skotsk kultur, præstationer og fællesskab, oplyser det britiske hof.

Dronning Elizabeth har da også selv deltaget i flere Holyrood Week-arrangementer i år, men ikke det store garden party, hvor hun altså var repræsenteret af tre af sine fire børn og to svigerbørn.

Til havefesten, hvor prins Charles var vært, var det grevinde Sophie, der løb med opmærksomheden i sit sommerlige outfit.

Grevinden genbrugte en af de kjoler, hun bar under dette års Royal Ascot, en sartpink kjole med drapering i livet og trekvartlange ærmer fra Suzannah London, som hun stylede med en clutch fra Sophie Habsburg og stiletter fra Prada.

Outfittet blev fuldendt med en bredskygget, asymmetrisk hat med fjer og en struktureret sløjfe i samme pink nuance som hendes klædelige kjole.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden