Hertuginde Camilla åbner op om skilmisse-virakken i 1990'erne

Hertuginde Camilla.

Hertuginde Camilla.

Arkivfoto: MEGA
Hertuginde Camilla var i kraft af sin forbindelse til prins Charles udsat for stor bevågenhed fra briterne i kølvandet på begges skilmisser.
Hertuginde Camilla har i anledning af sin 75-års fødselsdag stillet op til et stort interview med modemagasinet Vogue, og her ser hun blandt andet tilbage på nogle af op- og nedturene gennem livet.
 
 
Tilbage i 1990'erne, da hertuginde Camilla hed Camilla Parker Bowles, blev hun skilt fra sin daværende mand Andrew.
 
 
Prins Charles' ægteskab med prinsesse Diana sluttede også, og begge forliste forhold var meget omtalt i medierne - ikke mindst, fordi Camilla og Charles' forhold til hinanden pludselig kom i søgelyset. Den offentlige debat var til tider meget skinger, men i de senere år er hertuginde Camillas popularitet langsomt steget igen.  
 
 
Sådan siger hertuginden selv om de hårde år:
 
- Det er ikke nemt, siger hun eftertænksomt. Jeg var i søgelyset i så lang tid, at man bare er nødt til finde en måde at leve med det på. Ingen bryder sig om at blive set på hele tiden og, du ved, kritiseret... Men jeg tror, at til sidst skyder jeg det fra mig og fortsætter. Man er nødt til at fortsætte livet, siger hun og trækker let på skuldrene.
 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden