Hertuginde Meghan fyldte 41 år: Flere kongelige sendte hilsner men en enkelt gjorde ikke

Hertuginde Catherine og hertuginde Meghan til Wimbledon i 2018.

Hertuginde Catherine og hertuginde Meghan til Wimbledon i 2018.

Foto: MEGA
Torsdag fyldte hertuginde Meghan 41 år. På de sociale medier modtog hun lykønskninger fra flere medlemmer af den kongelige familie. Et enkelt prominent medlem manglede dog.

Hertuginde Meghan kunne torsdag fejre sin 41-års fødselsdag. Fødselsdagen har hun formentlig fejret sammen med sin mand, prins Harry og deres to børn, Archie på tre år og Lilibet på et. 

Familien bor i Californien i USA, hvor de flyttede til i 2020 samme år, som de trådte tilbage som senior medlemmer af den britiske kongelige familie. 

Flere medlemmer af den britiske kongelige familie brugte torsdag de sociale medier til offentligt at ønske Meghan tillykke med fødselsdagen. 

Tillykke fra William og Kate

Hertugindens svigerbror og -søster, prins William og hertuginde Kate, delte på Twitter et billede af Meghan fra taksigelsesgudstjenesten i forbindelse med fejringen af dronning Elizabeths 70 år på den britiske trone.

Til billedet skrev den kommende kongepar “Vi ønsker hertuginden af Sussex tillykke med fødselsdagen!”.

Charles og Camilla sendte hilsen

Og Meghans svigerfar, prins Charles, og hans hustru hertuginde Camilla brugte Twitter til at ønske tillykke.

“Tillykke med fødselsdagen til hertuginden af Sussex 🎈” skrev Charles og Camilla. 

De havde valgt et andet billede af Meghan til at ledsage lykønskningen, der dog stadig var fra taksigelsesgudstjenesten.

Gudstjenesten der fandt sted fredag d. 3. juni i St. Paul’s Cathedral i London, er seneste gang Harry og Meghan i officiel sammenhæng har optrådt sammen med resten af den britiske kongelige familie.

Ved flere af de andre arrangementer og fejringer omkring jubilæet, var parret ikke med. Højst sandsynligt da de ikke længere af senior medlemmer af den kongelige familie. 

Derfor sendte dronning Elizabeth ikke en hilsen

Da hertuginde Meghan sidste år fyldte 40, sendte dronning Elizabeth hende en hilsen på Twitter.

Dette år sendte hun dog ikke en hilsen offentligt. 

Det britiske medie Daily Express’ kongelige reporter mener, at årsagen skal findes i nye konventioner omkring dronningens hilsner på sociale medier som Twitter.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

“Dronningen website undlod at nævne den store dag (Meghans fødselsdag, red.) efter det er blevet besluttet, det kun vil nævne ikke-arbejdende familiemedlemmers fødselsdage, når de ender på et nul”. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden