20. nov. 2023
Af Christinna Braun

Julehyggen er allerede begyndt: Se prinsesse Catherine ved juletræet

Prinsesse Kate.
Prinsesse Kate.
Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix
Prinsesse Kate har allerede taget hul på julehyggen.

Det kom som en stor, glædelig overraskelse, da Storbritanniens prinsesse Kate, som på daværende tidspunkt var hertuginde, selv satte sig ved klaveret og gav koncert, da den smukke julekoncert ”Together at Christmas” løb af stablen i 2021.

I år vil prinsesse Catherine også deltage i julekoncerten. På Instagram har prinsesse Catherine delt en række billeder og bl.a. skrevet:

- En meget særlig gudstjeneste er på vej.

- Det bliver et særligt øjeblik, hvor vi kan takke alle dem, der gør så meget for at hjælpe babyer, børn og familier i vores samfund rundt omkring i Storbritannien.

Det første billede er et skønt billede af den 41-årige prinsesse Kate iført en dejlig striktrøje ved et flot oplyst juletræ.

Prinsessen har altså allerede taget hul på julehyggen – i hvert fald når det gælder julekoncerten, som finder sted i Westminster Abbey den 8. december.

Da prinsesse Kate selv satte sig ved klaveret i 2021, akkompagnerede hun sanger Tom Walker, da han sang sit hit "For Those Who Can't Be Here". Koncerten var nemlig ment som en hyldest til alle de personer og organisationer, der har gjort en ekstra indsats under covid-19-pandemien.

Julekoncerten ”Together at Christmas” var også prinsesse Kates idé. Om hun selv spiller med i år, er ikke meldt ud. Det må blive en dejlig juleoverraskelse.

Læs mere om: