Søndag, 18. december 2022 - af Lene Skriver Bak

Kan du genkende hende? Denne verdensstjerne deltog i Kates julekoncert

Prinsesse Catherine
Prinsesse Catherine.
Foto: Mega
Prinsesse Catherine havde stor succes med sin "Together at Christmas"-julekoncert og blandt deltagerne var en verdenskendt skuespillerinde.

Prinsesse Catherine gentog torsdag aften sidste års succes med julekoncert med fællessang og gudstjeneste til ære for frivillige og ildsjæle, der gør en forskel i lokalsamfundene.

Denne gang havde prinsessen, foruden sin mand og store dele af den kongelige familie, selskab af sine to ældste børn, prins George, 9, og prinsesse Charlotte, 7.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Blandt de mange gæster i den ikoniske kirke i London var også den verdenskendte skuespillerinde Kristin Scott Thomas, der er kendt for sin roller i "Fire bryllupper og en begravelse" fra 1994, "Den engelske patient" fra 1996, som hun blev Oscar-nomineret for, og "Gosford Park" fra 2001.

Den 62-årige britiske skuespillerinde var et stort smil, da hun ankom til Westminster Abbey, hvor julekoncerten også i år blev afholdt.

Kristin Scott Thomas
Kristin Scott Thomas.
Foto: Mega

Kristin Scott Thomas var blandt de udvalgte, der skulle læse op under koncerten, ligesom kollegaen Hugh Bonneville, der er kendt fra kæmpehittet "Downton Abbey".

Skuespillerinden har siden 2015 kunnet kalde sig Dame Kristin Scott Thomas.

Dengang blev hun nemlig hædret af dronning Elizabeth, der udnævnte hende til Dame på Buckingham Palace.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden