Fredag, 16. december 2022 - af Lene Skriver Bak

Lykkelig prinsesse Catherine fik stor støtte af den kongelige familie: Sammen i rørende hyldest

Prinsesse Catherine.
Prinsesse Catherine blev bakket op af alle grene af den kongelige familie, da hun atter afholdt julekoncert i Westminster Abbey.

Prinsesse Catherine samlede atter frivillige og organisationer til gudstjeneste og julesang i Westminster Abbey.

Det smukke arrangement "Together at Christmas", der er arrangeret sammen med Royal Foundation, løb af stablen for første gang sidste år og igen i år ønskede prinsessen at hylde den uselviske indsats fra enkeltpersoner, familier og lokalsamfund i hele Storbritannien, og fejre og fremvise den glæde, som menneskelig samhørighed og sammenhold kan bringe, som kongehuset formulerer det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dette års gudstjeneste var samtidig en hyldest til dronning Elizabeth, der døde i september, for hendes utrættelige indsats for sit land.

Med til koncerten havde prinsessen sin mand, prins William, og parrets to ældste børn, prins George, 9, og prinsesse Charlotte på syv år.

Men ægtemanden og børnene var langt fra de eneste, der mødte op i den imponerede kirke i det centrale London for at deltage i prinsesse Catherines hyggelige juletradition.

Prins Williams kusiner Zara Tindall, prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice dukkede alle op med deres ægtefæller, ligesom dronning Elizabeths fætre prins Michael af Kent og hertugen af Gloucester deltog med deres hustruer.

Også prins Williams tante, grevinde Sophie var blandt kirkegængerne, der naturligvis også talte kong Charles og dronning Camilla, samt prinsesse Catherines forældre, Michael og Carole Middleton og søsteren Pippa, der havde selskab af sin mand, James Matthews.

Se de skønne billeder af kongefamilien samlet til julekoncert i Westminster Abbey i galleriet øverst.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden