Torsdag, 9. februar 2023 — af Malan Joensen

Nu er hun endelig fundet: Her er prinsesse Kates nye støtte

Hertuginde Catherine.
Hertuginde Catherine.
Foto: MEGA
Prinsesse Kate har kigget mod kendiskokken Jamie Olivers personale og fundet en ny privatsekretær.

Som kongelig med arbejdsdagen fuld af officielle opgaver, møder og forberedelse, er det guld værd med en privatsekretær, der holder styr på kalenderen, ledsager én på opgaver og som man kan sparre med i det daglige.

På prinsesse Kates kontor træder der snart en ny en af slagsen ind af døren.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsessen har nemlig fundet en afløser for den tidligere privatsekretær Hannah Cockburn-Logie, der forlod posten i efteråret efter to et halvt år i jobbet. 

Det skriver Hello Magazine.

Den nye privatsekretær er Alison Corfield, 51 år og mor til tre. 

Hun har tidligere stået i spidsen for pr hos kendiskokken Jamie Oliver, hvor hun blandt andet har arbejdet med hans kampagne mod overvægt blandt børn, og så har Alison Corfield også en fortid i Richard Bransons Virgin-imperium, hvor hun var med til at lancere Virgin Brides i 1995.

Ifølge The Telegraph sagde forgængeren Hannah Cockburn-Logie, der udover at være privatsekretær for prinsesse Catherine også var direktør for The Royal Foundation of the Prince and Princess of Wales, op af personlige årsager kort efter dronning Elizabeths død. 

Hannah Cockburn-Logie havde været i jobbet siden sommeren 2020.

Efter hun stoppede og indtil den nye privatsekretær starter, bistår Kates assisterende privatsekretær Natalie Barrows prinsessen med de daglige opgaver.

Hun var blandt andet med prins William og prinsesse Kate på den officielle rejse til Boston i begyndelsen af december 2022, skriver Daily Mail. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden