22. aug. 2022
Af Malan Joensen

Nu melder kongehuset ud: Her skal Kate og Williams børn gå i skole

Prins George, prins Louis og prinsesse Charlotte.
Prins George, prins Louis og prinsesse Charlotte.
Foto: Mega
Prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis skal skifte skole, fordi familien flytter.

Det kommende efterår tegner til at blive et spændende et af slagsen for Kate og Williams tre børn prins George, 9, prinsesse Charlotte, 7, og prins Louis, 4.

Som følge af at prins William og hertuginde Catherine har valgt at skifte lejligheden på Kensington Palace ud med et hus på grunden ved Windsor Castle, skal trekløveret skifte skole.

Mandag er det så kommet frem, hvilken skole forældrene har valgt til prins George, prinsesse Charlotte og lille prins Louis.

Det skriver flere medier deriblandt Hello Magazine.

I en officiel meddelelse skriver kongehuset således: "Hertugen og hertuginden af Cambridge har i dag offentliggjort, at prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis skal gå på Lambrook School i Berkshire fra september 2022. Deres kongelige højheder er enormt taknemmelige for Thomas's Battersea, hvor George og Charlotte har fået en lykkelig begyndelse på deres uddannelse siden henholdsvis 2017 og 2019 og er glade for at have fundet en skole for alle tre børn, der har det samme værdigrundlag som Thomas's."
Inspektøren for Lambrook School udtaler således i samme meddelelse: "Vi er meget glade for at prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis vil slutte sig til os den kommende september og vi glæder os rigtig meget til at byde familien såvel som alle vores nye elever velkommen til skolens fællesskab."
Lambrook School har 610 elever i alderen tre til 13 år og ligger ca. et kvarters kørsel væk fra familiens nye hjem Adelaide Cottage.

Læs mere om: